Espanyol
Esports Futbol 17/01/2012

Sergio García, baixa d'última hora per un problema al menisc del genoll esquerre

El davanter de l'Espanyol cau de la llista de convocats per unes molèsties al genoll i haurà de fer-se proves per conèixer l'abast de la lesió. En el seu lloc, Pochettino ha convocat a Rui Fonte

Efe
1 min
Sergio García.

Sant Adrià del BesòsSergio García és baixa d'última hora per al partit d'aquesta nit contra el Mirandés, corresponent a l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, per molèsties al genoll esquerre que el jugador va notar ahir a la tarda.

El català, que la temporada passada va patir una fissura a la banya posterior del menisc del mateix genoll, ha estat sotmès aquest matí a diverses proves mèdiques que han detectat problemes a la part interna de l'articulació, i en les pròximes hores passarà consulta amb el doctor Ramon Cugat.

L'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, ha convocat d'urgència el davanter portuguès Rui Fonte per rellevar Sergio García.

El català apuntava a titular i ara l'entrenador podria modificar el seu atac, amb Weiss a la dreta, Verdú d'enllaç, Thievy a l'esquerra i Álvaro en punta.

stats