Sergio García acosta postures amb l'Espanyol, que vol intentar que torni

El davanter de l'Al-Rayyan assegura a 'Marca' que han mantingut contactes, i compleix el perfil per ser el quart davanter del nou projecte

Un any després que s'acomiadés entre llàgrimes de l'Espanyol, Sergio García, que ha passat el darrer any a l 'Al-Rayyan del Qatar (on ha guanyat la lliga), podria tornar al club on va convertir-se en més que un referent. Segons ha assegurat en una entrevista al diari 'Marca', el davanter del Bon Pastor ha mantingut contactes recents amb el club, i ambdues parts han mostrat predisposició a tornar a unir els seus camins. El de Bon Pastor,  que de jove volia ser Romário, podria ser el quart davanter que busca el club blanc-i-blau. 

"Fa poc es van posar en contacte amb el meu agent i em van dir si estaria disposat a venir", assegura el davanter, que quan va marxar va avançar que estaria obert a tornar. "Ara estaria encantat de formar part d'aquest projecte, espero que pugui ser així", deixa clar l'atacant, de 33 anys. "No descarto tornar a l'Espanyol com a futbolista",  va assegurar fa uns mesos en una altra entrevista, a RAC1. 

Tot i la seva veterania, compleix el perfil buscat pel club per ser el quart davanter. " El perfil que ens agradaria, per al quart davanter és que sigui semblant a Leo, però amb característiques més similars a Felipe i Moreno. És el que estem intentant incorporar ara", va especificar el director esportiu Ángel Gómez. És a dir, capaç d'encarar la porteria rival, amb certa verticalitat, però alhora capacitat d'aguantar la pilota i associar-se amb els companys. 

"El meu cor i el de la meva família pertanyen a l'Espanyol (on va jugar del 2010 al 2015), i això no ho canviarà ningú", insisteix García, a qui li motiva el fet que "la gent pugui disfrutar" del nou projecte espanyolista. L'entrenaria Quique Sánchez Flores, a qui defineix com "un gran tècnic, competitiu i guanyador". Un periquito de tot cor que va completar una davantera de gran nivell.