Espanyol
Esports Futbol 13/12/2012

Sergio García creu que l'Espanyol pot "donar un ensurt al Bernabéu"

El davanter de l'Espanyol posa com a exemple el partit del Celta, però avisa del perill d'un Madrid ferit després de perdre

Efe
2 min
Sergio García en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsSergio García ha assegurat que aquest diumenge davant el Reial Madrid, l'Espanyol pot "donar un ensurt al Santiago Bernabéu". "Cal intentar aconseguir la sorpresa com sigui", tot i que ha reconegut que el conjunt de José Mourinho "és el favorit".

A més, el davanter ha posat com a model a seguir el Celta, que dimecres va guanyar 2-1 els blancs a Copa del Rei. "És l'exemple. Va jugar bé, va estar tot el partit corrent i va tenir sort de cara a porteria. Cal aprofitar les oportunitats que tinguem. Ho deixarem tot al camp", ha dit.

De tota manera, Sergio García ha advertit del perill d'un Madrid ferit: "Intentarà fer-ho tan bé com es pugui a casa seva després de perdre. Ens han de sortir les coses des del principi. Estant junts amb l'actitud d'aquests dos últims partits (Granada i Sevilla) esperem fer alguna cosa bona al Santiago Bernabéu".

D'altra banda, el jugador creu que pot aportar "força al vestidor" i que, des de la feina diària, intenta ser "el líder de l'equip". Però ha destacat la força del col·lectiu perquè "un de sol no fa un bloc, sinó que això s'aconsegueix amb l'aportació de tots, no únicament amb un futbolista".

Sergio García, a més, ha valorat el paper del nou entrenador, Javier Aguirre. "Està tota l'estona a sobre i transmet moltes coses. És un bon tècnic i ho ha demostrat en altres equips. Ja sabia que m'havia intentat fitxar en algun equip i això és d'agrair", ha comentat el català.

El futbolista està disponible després de quatre partits de sanció del Comitè de Competició per protestar a l'àrbitre davant el València: "Ja tenia ganes d'estar amb el grup, des de fora es passa malament. No he après la lliçó perquè no vaig dir res perquè em sancionessin, però ara deixaré a altres companys que protestin per si de cas".

stats