Espanyol
Esports Futbol 16/03/2012

Sergio García: "L'Espanyol es mereix jugar a Europa l'any que ve"

El davanter de l'Espanyol reconeix que cada dia es troba millor i que treballa "dur per millorar". La seva aspiració és acabar bé la temporada per entrar en els plans de Del Bosque de cara a l'Eurocopa

Efe
2 min
Sergio García estarà dos mesos de baixa. RCDESPANYOL.COM

BarcelonaSergio García ha assegurat avui que el club es mereix jugar a Europa l'any que ve i ha dit que va veure ahir el partit de l'Athletic a San Mamés "i va ser molt bonic el que es va viure, espero que puguem gaudir així la temporada que ve", ha assenyalat.

A nivell personal, el davanter passa per un bon moment, que va confirmar amb les seves múltiples assistències de gol l'última jornada davant el Rayo Vallecano: "No recordo haver-ne donat tantes abans, però estic molt content perquè els meus companys marquin. Cada dia em trobo millor, però sento que puc millorar més i treballo dur".

El futbolista català ha confessat, a més, que espera rendir a un nivell excel·lent en l'últim tram de temporada per entrar en els plans de la selecció absoluta. "Tinc en ment posar-ho difícil al seleccionador i no tiraré la tovallola. Tant de bo que pugui estar-hi una altra vegada, que és al que aspiro", ha asseverat.

La prioritat de Sergio García, tot i això, és el pròxim partit davant el Racing de Santander: "Serà un partit difícil. Es tanquen enrere i hem de buscar solucions per atacar i marcar algun gol. Però hem de centrar-nos en nosaltres per estar bé i no deixar-los jugar".

D'altra banda, el davanter ha subratllat que pot actuar "en qualsevol posició de l'atac", encara que ha apuntat que la competència en l'equip obliga a rendir al màxim diàriament. "És important per no adormir-se, si no ho fas el company et passa per sobre, perquè hi ha grans jugadors i això és bo per a l'equip", ha dit.

Finalment, Sergio García ha enviat un missatge de suport al jugador del Barça Éric Abidal. "Li dono tot el meu suport i espero que es recuperi aviat", ha apuntat el futbolista.

stats