Espanyol
Esports Futbol 17/10/2012

Sergio García rebaixa la intensitat dels entrenaments però aspira a anar convocat contra el Rayo

El davanter s'entrena al marge del grup però podria estar disponible el cap de setmana. Tampoc s'exerciten al 100% els lesionats Albín i Mattioni ni l'internacional sub-21, Longo, que ha fet recuperació

Efe
1 min
Els jugadors de l'Espanyol s'entrenen a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsEl davanter Sergio García ha rebaixat aquest dimecres la intensitat dels entrenaments a la Ciutat Esportiva, un aspecte que entra dins d'un procés de recuperació normal. Tot i això, la seva presència contra el Rayo Vallecano aquest diumenge no està descartada.

El futbolista va patir el 3 d'agost passat una fractura traumàtica al cinquè metatarsià del peu dret. El cos tècnic, juntament amb els metges i el mateix jugador, decidirà si està en condicions per entrar en la convocatòria per al pròxim partit de Lliga.

Més complicat ho té el migcampista Juan Albín. El jugador blanc-i-blau ha realitzat la meitat de l'entrenament amb els seus companys, però també s'ha exercitat en solitari, ja que no s'ha recuperat totalment de l'elongació als isquiotibials de la cama dreta.

De la seva banda, el lateral dret brasiler Felipe Mattioni encara no té el ritme de competició suficient per entrar en les pròximes convocatòries. El futbolista fa dues temporades que no juga per dues lesions als lligaments encreuats en els dos genolls, però podria tenir minuts a la Copa del Rei.

Finalment, el cos tècnic ja compta amb el davanter italià Samuele Longo, que ha tornat aquest matí després de disputar diversos partits amb la seva selecció. L'Espanyol té previst que el central mexicà Héctor Moreno torni, en principi, dijous a la tarda.

stats