Espanyol
Esports Futbol 29/04/2012

Sergio García és dubte seriós per jugar contra el Granada per una contusió a la cuixa

El davanter de l'Espanyol va rebre un fort cop en el partit contra l'Sporting. Tampoc és segur que puguin jugar Cristian Gómez, amb un cop al septe nasal, i Kalu Uche, amb molèsties al tendó rotulià del genoll esquerre

Efe
1 min
Sergio García intenta controlar una pilota

Cornellà de LlobregatSergio García pateix una forta contusió al quàdriceps de la cuixa dreta amb un hematoma muscular després del partit d'ahir contra l'Sporting de Gijón i és dubte seriós per al partit de dimarts davant el Granada CF.

D'altra banda, el migcampista Cristian Gómez va acabar el matx amb un cop dur al septe nasal que el manté amb molèsties. No és segura la seva disponibilitat en la convocatòria del tècnic periquito Mauricio Pochettino per demà, encara que les proves mèdiques han descartat una fractura nasal.

Finalment, el davanter nigerià Kalu Uche s'ha sotmès a diversos exàmens aquest matí després d'acabar ahir amb molèsties al tendó rotulià del genoll esquerre. En principi, segons el club català, no es tracta d'una lesió rellevant encara que tampoc està assegurada la seva presència davant del Granada.

stats