ESPANYOL

Sergio González: "Hem tingut sort, però hem treballat per aconseguir-la"

El tècnic de l'Espanyol ha parlat sobre l'empat que el seu equip ha aconseguit davant el Vila-real

Sergio González ha passat per roda de premsa per valorar l'empat que ha aconseguit l'Espanyol en el partit d'aquest diumenge davant el Vila-real. L'entrenador del conjunt barceloní ha destacat l'esforç dels seus jugadors per acabar aconseguint un punt.

"Avui hem tingut la sort del nostre costat, però hem treballat molt per aconseguir-la", ha comentat Sergio González. "La nostra primera part ha sigut la pitjor que hem fet aquest curs com a locals. La segona, per contra, hem tingut una actitud i unes ganes diferents", ha explicat el preparador.

Malgrat el punt aconseguit al final, Sergio González ha reconegut que l'equip té molt per millorar: "Aquesta setmana hem de repassar tots els conceptes, bons i dolents. Treballarem amb certa tranquil·litat, però tenim molta feina per endavant", ha afirmat.

A més, González ha valorat positivament l'empenta de l'afició, que ha animat l'equip fins a l'últim sospir: "És impossible dir alguna cosa negativa de l'afició i de la graderia. L'afició sempre ha demostrat estar amb nosaltres a mort", ha assenyalat l'exjugador, contundent i satisfet.