ESPANYOL

Sergio González: "Ens ha faltat el premi del gol"

L'entrenador de l'Espanyol creu que l'empat sense gols s'explica: "més per demèrit nostre de no materialitzar les ocasions de gol que pel porter rival"

Sergio González ha acabat el partit contra el Deportivo "content i trist a la vegada". El tècnic blanc-i-blau considera que els jugadors han fet un gran partit al Power8 Stadium però que ha faltat una mica de punteria per aconseguir els tres punts.

"El porter té part de culpa, sí, però ha estat més demèrit nostre de no materialitzar les ocasions de gol", ha comentat Sergio, que ha acabat amb un regust agredolç: "Estic content i trist a la vegada. Els jugadors ho han donat tot i la gent ha gaudit molt amb ells. Ens ha faltat el premi del gol. És una llàstima i hem fet l'impossible per aconseguir-lo, però el futbol té aquestes coses. Hem de marxar amb el cap ben alt".

Aquest diumenge no ha pogut jugar Sergio García, la referència atacant de l'Espanyol. Una baixa, però, que no ha estat determinant ja que els companys han generat prou ocasions com per marcar. "L'equip ha fet un gran partit perquè no es notés l'absència de Sergio García. I no s'ha trobat a faltar".