Espanyol
Esports Futbol 05/08/2011

El Sevilla és més contundent de cara a porteria i no dóna cap opció a l'Espanyol (5-0)

Els andalusos han guanyat en el 4t Memorial Antoio Puerta gràcies als gols de Manu, Rodri (2) i Kanouté (2); el dia que el porter Kameni ha tornat a la titularitat

Luis García i Andrés Palop, abans de l'inici del Memorial Antonio Puerta

BarcelonaEl Sevilla no ha donat cap opció a l'Espanyol i ha derrotat el conjunt blanc-i-blau (5-0) en el 4t Memorial Antoio Puerta, un partit que també ha servit per recordar l'excapità periquito Dani Jarque. Els andalusos, amb els gols de Manu, Rodri (2) i Kanouté (2), s'han alçat amb la victòria en un partit on l'Espanyol no ha sabut materialitzar les ocasions en atac d'Osvaldo o Sergio García.

Els andalusos han sortit amb més contundència sobre el terreny de joc, i de seguida s'han llançat a l'atac contra un Espanyol que estava a l'expectativa. El Sevilla ha aconseguit el primer gol al minut 25: Navarro ha xutat des de fora l'àrea i el porter Kameni no ha pogut atrapar la pilota, deixant-la morta perquè Rodri anotés a plaer. Després d'aquesta acció, l'Espanyol ha reaccionat i ha pogut empatar dos minuts després, però Navarro ha pogut rebutjar 'in extremis' una centrada de Dídac des de l'esquerra.

El Sevilla ha continuat dominant i ha pogut marcar per mitjà de Rodri, que ha rematat fora una centrada de Navas. Tanmateix, el propi Rodri s'ha rescabalat d'aquesta acció al límit del descans, quan ha marcat el segon gol andalús amb un xut fort des de 25 metres que no ha pogut aturar el porter Kameni, que aquest dijous tornava a la titularitat després dels rumors que el situaven fora del conjunt espanyolista.

Al segon temps, l'Espanyol ha estirat les línies i ha tingut opcions per marcar. Osvaldo i Sergio García han tingut les seves oportunitats, però no les han pogut materialitzar. En canvi, si que ha aprofitat les seves el Sevilla. Kanouté ha anotat el tercer al minut 73' després d'engaltar de volea una falta que ha llançat Perotti. I tan sols 2 minuts després, Navas ha fet una centrada per Rodri, que ha anotat el 4t pels sevillans de cap.

I ja al temps de descompte, Kanouté ha completat un contraatac per anotar el cinquè gol -i definitiu- del Sevilla.