Espanyol
Esports Futbol 06/05/2013

Simao, Mattioni i Cristian Álvarez treballen al marge del grup

La seva evolució és positiva i els metges seguiran avaluant el seu progrés per determinar quan poden completar tota la sessió amb l'equip

Efe
1 min
Felipe Mattioni, en un entrenament a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsEls tres futbolistes lesionats de l'Espanyol: Simao Sabrosa, Felipe Mattioni i Cristian Álvarez, no s'han incorporat encara de forma completa als entrenaments amb la resta del grup i els metges examinen diàriament el seu progrés.

De tota manera, la seva evolució és positiva i han realitzat una primera part de la sessió amb els seus companys. L'extrem portuguès Simao Sabrosa, que arrossega una lesió al soli esquerre i el lateral dret brasiler Felipe Mattioni, amb un microtrencament al mateix múscul, són els que haurien de recuperar-se més aviat.

D'una altra banda, el porter hispanoargentí Cristian Álvarez va patir davant el Getafe un trencament al bíceps femoral de la cama dreta. Segons les previsions inicials del club, al porter li resta ara una setmana de baixa. L'equip gaudirà demà d'una jornada de descans i tornarà als entrenaments dimecres.

stats