Espanyol
Esports Futbol 02/05/2013

Simao i Mattioni segueixen al marge i són dubte per al Sevilla

Tant l'extrem portuguès com el lateral dret brasiler arrosseguen problemes al soli de la cama esquerra i, tot i que ja treballen a la gespa, la seva evolució encara no presenta totes les garanties

Efe
1 min
Felipe Mattioni, en un entrenament a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsEls futbolistes de l'Espanyol Simao Sabrosa i Felipe Mattioni s'han exercitat aquest dijous al marge del grup i són dubte per al pròxim partit contra el Sevilla, aquest diumenge a les 19.00 hores al Sánchez Pizjuán.

Tant l'extrem portuguès com el lateral dret brasiler arrosseguen problemes al soli de la cama esquerra i ja treballen a la gespa, però la seva evolució encara no presenta totes les garanties.

Els metges examinaran divendres l'estat de tots dos per determinar si arriben a temps per al partit de Lliga.

D'altra banda, el porter hispanoargentí Cristian Álvarez compleix els terminis de la seva recuperació amb normalitat. El capità va patir en el partit contra el Getafe un trencament al bíceps femoral de la cama dreta. El club va establir llavors el seu període de baixa en tres setmanes.

Finalment, la plantilla tornarà divendres als entrenaments a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva, a porta tancada. L'equip, obligat per la falta de vols, es desplaçarà cap a Sevilla dissabte al matí i s'exercitarà a les instal·lacions del conjunt andalús.

stats