Espanyol
Esports Futbol 24/08/2012

Simao Sabrosa debuta en una convocatòria

El davanter portuguès ha entrat a la llista de 18 futbolistes per jugar contra el Saragossa, mentre que Galan i Thievy en queden fora

Ara
1 min
Simao amb la samarreta de l'Espanyol.

BarcelonaMauricio Pochettino ha anunciat aquest divendres els 18 futbolistes convocats per jugar contra el Saragossa. El partit, que es disputa aquest dissabte a l'estadi RCDE (21 h), correspon a la segona jornada de Lliga i serà el debut dels blanc-i-blaus a casa en partit oficial. La principal novetat en la llista és la presència de Simao Sabrosa, l'últim fitxatge blanc-i-blau que podria debutar davant la seva nova afició.

Per contra, causa baixa Thievy, mentre que Galán, que ja va ser el futbolista descartat contra el R. Mallorca, tampoc no entra a la convocatòria.

La llista completa és: C. Álvarez, Raúl R., Víctor S, Tejera, Forlín, Álvaro Vázquez, Verdú, Rui Fonte, Casilla, H. Moreno, Javi López, Albín, Capdevila, Simao, Wakaso C. Gómez, Christian Alfonso i V. Álvarez.

La plantilla espanyolista quedarà concentrada aquest divendres a partir de les 20.30 h. Diumenge els jugadors tindran un dia de descans i dilluns tornaran a l'activitat a partir de les 18 h a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs.

stats