Espanyol
Esports Futbol 16/01/2013

Stuani i Víctor Sánchez s'entrenen al marge del grup

Tampoc s'entrenen al mateix ritme Longo, que ha tornat de la concentració amb Itàlia Sub-21 amb molèsties al soli, i Cristian Gómez, que ve de superar una gastroenteritis

Efe
1 min
Modric intenta controlar una pilota davant Forlín i Víctor Sánchez

Sant Adrià del BesòsCristhian Stuani i Víctor Sánchez s'han entrenat aquest dimecres al marge del grup, encara que no estan descartats per al partit de Lliga de divendres contra el Mallorca a Cornellà-El Prat.

El davanter italouruguaià té dolor i molèsties per una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama dreta. D'altra banda, el migcampista català ha mostrat una bona evolució del cop al taló dret que va rebre contra el Celta. Dijous els metges controlaran el progrés de tots dos.

A més, el davanter italià Samuele Longo ha tornat a Barcelona després de concentrar-se amb la selecció Sub-21 amb un edema muscular al soli de la cama dreta. Segons ha informat l'entitat, tot apunta que estarà en condicions de jugar contra el Mallorca si l'entrenador ho considera oportú. Avui, però, ha treballat al marge.

El migcampista Cristian Gómez també s'ha exercitat a un ritme diferenciat després de superar una gastroenteritis. El futbolista s'ha perdut molts entrenaments aquesta setmana.

Finalment, el porter hispanoargentí Cristian Álvarez mostra bona evolució de la distensió a la musculatura isquiotibial dreta.

stats