Espanyol
Esports Futbol 08/03/2012

Tamudo: "Espero que em rebin bé. M'estimo l'afició de l'Espanyol"

L'exblanc-i-blau, ara davanter del Rayo Vallecano, recorda que els seguidors periquitos el van "cuidar en els bons i mals moments" i avisa que, si fa un gol a Cornellà, "no el celebrarà" per respecte

Efe
2 min
Tamudo celebra el seu primer gol amb el Rayo, contra el Llevant

MadridRaúl Tamudo ha comentat avui que el pròxim partit del seu equip, el Rayo Vallcano, contra l'Espanyol a Cornellà-El Prat serà "especial" pel seu passat blanc-i-blau i ha assegurat que en cas de marcar "no" celebrarà el gol.

"El partit és especial per tots els records bons i perquè es juga a Cornellà. Vaig ser molt temps allà i espero una bona rebuda. És una afició que m'estimo, perquè m'ha cuidat en els bons i mals moments", ha comentat en roda de premsa.

"Va passar el que va passar amb la meva sortida però un ha de mirar per endavant, no queda res. Els moments dolents un els oblida, i personalment estic agraït a l'Espanyol, que em va donar la possibilitat de ser jugador professional, d'estar a Primera, no vaig amb rancúnia i intentaré fer-ho bé i res més", ha dit.

"L'Espanyol té molt bon equip i tard o d'hora tornarà a guanyar. Serà dur vèncer allà, però en cas de marcar un gol no el celebraria. Sempre que hi vaig és especial i per tots els moments bons no ho celebraré", ha assegurat.

El davanter català ha analitzat la situació de l'equip madrileny i ha recalcat, de la mateixa manera que els seus companys en dies passats, que l'objectiu segueix sent "la permanència". "És un moment bo per a nosaltres i estem fent-ho bé. Els partits que hem perdut no hem merescut perdre'ls i els que hem guanyat ho hem fet bé", ha apuntat.

Personalment, Tamudo ha confessat sentir-se "molt bé" en la seva primera temporada a Vallecas. "Estic molt bé, com sempre, i quan jugo intento fer-ho tan bé com es pugui. Michu està imparable, Diego està molt bé, però el Rayo en conjunt està tenint jugadors per créixer individualment i l'any que ve ja es veurà", ha conclòs.

stats