ESPANYOL
Esports Futbol 04/07/2012

Sergio Tejera, nou migcampista de l'Espanyol: "Sé que encara puc demostrar molt més"

El migcampista barceloní diu que de l'Espanyol li ha seduït "la forma de jugar i la filosofia" i que, a nivell personal, pot seguir millorant com a jugador

Efe
1 min
Sergio Tejera, nou jugador de l'Espanyol / RCDESPANYOL.COM

Cornellà de LlobregatSergio Tejera, migcampista de l'Espanyol, ha estat presentat aquest dimecres oficialment com a nou jugador blanc-i-blau i ha assegurat que, després de passar una mala temporada al Mallorca, arriba "amb ganes de seguir creixent". "Sé que encara puc demostrar molt més", ha apuntat el jugador.

El barceloní, que és una petició expressa del tècnic Mauricio Pochettino, ha insistit en la seva millora com a professional en els últims anys: "He intentant evolucionar per ser un futbolista més agressiu al camp".

Tejera, de 22 anys, ha elogiat el projecte de l'Espanyol: "M'ha seduït la forma de jugar, la filosofia i també, a nivell personal, que aquí puc seguir millorant. Vull tornar la confiança i demostrar que no s'han equivocat amb mi".

D'altra banda, el jugador català, que encara no ha parlat amb l'entrenador, s'ha mostrat molt satisfet per tornar a l'Espanyol, club on es va formar abans de fitxar pel Chelsea el 2006. "Estic molt content de tornar a vestir els colors del meu cor. Sempre he somiat amb això", ha subratllat.

stats