Espanyol
Esports Futbol 05/11/2011

Thievy torna a la convocatòria de l'Espanyol i Javi Márquez és baixa per molèsties al turmell

El davanter francès no havia estat convocat les dues últimes jornades, i en les dues anteriors no havia disputat cap minut amb el primer equip blanc-i-blau

Ara
1 min
Thievy celebra un dels tres gols de la Copa Catalunya.

Sant Adrià del BesósEl davanter francès Thievy és la principal novetat de la convocatòria de l'Espanyol per jugar aquest diumenge contra el Vila-real a l'estadi de Cornellà-El Prat (18.00). El futbolista del filial, que no havia estat convocat les dues últimes jornades –havia tornat a l'Espanyol B–, tampoc no havia disputat cap minut en les dues anteriors. D'aquesta manera, pot tornar a disposar d'alguns minuts a Primera Divisió quatre partits després.

El francès s'afegeix al lateral dret Javi López, que torna a la llista després de complir un partit de sanció. Per contra, qui en queda fora és Javi Márquez, que té molèsties al turmell. Tampoc no han entrat a la convocatòria els jugadors del filial Carlos Clerc i Christian Alfonso, que la setmana passada es van desplaçar amb el primer equip a terres malaguenyes.

La llista completa és: Raúl Rodríguez, Amat, Rui Fonte, Baena, Álvaro Vázquez, Sergio García, Verdú, Romaric, Kiko Casilla, Galán, Héctor Moreno, Javi López, Weiss, Forlín, Pandiani, Dídac, Dátolo, Cristian Álvarez i Thievy .

La plantilla blanc i blava quedarà concentrada aquest dissabte a partir de les 20.30. Els jugadors gaudiran d'una jornada de descans dilluns i es tornaran a entrenar a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià dimarts a les 10.30, a porta oberta.

stats