Esports Futbol 26/07/2011

Trias: "Sé que demà la graderia em xiularà, però aniré al partit"

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha parlat a la presentació del trofeu Ciutat de Barcelona i ha afirmat que hi assistirà tot i les seves polèmiques declaracions

Redacció
1 min
El president de l'Espanyol Ramon Condal i Xavier Trias s'han trobat a la presentació del Ciutat de Barcelona

BarcelonaRamon Condal, president del RCD Espanyol, ha afirmat avui durant la presentació del 37è trofeu Ciutat de Barcelona que desitja que la relació amb l'alcalde Xavier Trias millori, perquè no han començat bé.

L'alcalde de Barcelona va declarar en un reportatge durant la campanya electoral que tenir un gendre de l'Espanyol "seria una desgràcia". El club perico es va indignar i va demanar una rectificació pública, cosa que Trias va fer 48 hores després explicant que s'havien malinterpretat les seves paraules.

Trias, malgrat tot, és conscient que demà no serà ben rebut per l'afició de Cornellà-El Prat. "Sé que demà la graderia em xiularà però aniré a l'estadi", ha garantit durant la presentació del torneig a l'Ajuntament de la capital catalana. L'afició s'ha mostrat molt molesta durant aquests dies amb les declaracions de l'alcalde de Barcelona.

El polític, a més, ha comentat amb to conciliador que el club català tindrà tot el seu suport en el futur i que intentarà que la seu social del club sigui a Barcelona, un dels objectius principals del departament de màrqueting de l'entitat blanc-i-blava.

L'acte de presentació del trofeu Ciutat de Barcelona, 15è Memorial Fernando Lara, ha comptat amb la presència, a més de Condal i Trias, del president de Boca Juniors, Jorge Amor, i de representants de les penyes blanc-i-blaves. El conjunt argentí serà el rival de l'Espanyol demà a les 21:30 hores.

stats