Publicitat
Publicitat

Espanyol-Barça

Trobada cordial entre els presidents Condal i Rosell abans del derbi

Els màxims mandataris de l'Espanyol i el Barça s'han trobat per berenar abans del partit, en un acte en què també hi han assistit membres de les dues directives

El bon ambient i la cordialitat han presidit la trobada entre els màxims dirigents de l'Espanyol i el Barça abans del derbi d'aquest vespre a Cornellà-El Prat (21.30). Una representació del consell d'administració que presideix Ramon Condal i de la junta directiva que encapçala Sandro Rosell han compartit unes hores abans del començament del partit, i han constatat les bones relacions existents entre les dues institucions.

Per part del RCD Espanyol, a més de Ramon Condal, hi han acudit l'expresident, Daniel Sánchez Llibre, els vicepresidents Francesc Ciprés i August Newton, els consellers José Manuel Moya i Antoni Fernàndez Teixidó, el conseller delegat, Joan Collet, i l'Excel·lentíssim Josep Sánchez Llibre. Per part del FC Barcelona, a més de Sandro Rosell, hi han anat els vicepresidents Josep M. Bartomeu i Jordi Cardoner, el portaveu, Antoni Freixa, els directius Eduard Coll, Ramon Pont i Silvio Elias i el director general, Antoni Rossich.

Els representants dels dos clubs han aparcat la seva rivalitat durant les hores prèvies al partit i han conversat sobre el partit i la trajectòria d'ambdós equips en la competició. El bon humor ha estat la tònica predominant entre els màxims dirigents de les dues entitats, que han constatat les bones relacions existents.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT