Espanyol-Barça
Esports Futbol 08/01/2012

Trobada cordial entre els presidents Condal i Rosell abans del derbi

Els màxims mandataris de l'Espanyol i el Barça s'han trobat per berenar abans del partit, en un acte en què també hi han assistit membres de les dues directives

Ara
1 min
Condal i Rosell, a l'estadi Cornellà-El Prat.

BarcelonaEl bon ambient i la cordialitat han presidit la trobada entre els màxims dirigents de l'Espanyol i el Barça abans del derbi d'aquest vespre a Cornellà-El Prat (21.30). Una representació del consell d'administració que presideix Ramon Condal i de la junta directiva que encapçala Sandro Rosell han compartit unes hores abans del començament del partit, i han constatat les bones relacions existents entre les dues institucions.

Per part del RCD Espanyol, a més de Ramon Condal, hi han acudit l'expresident, Daniel Sánchez Llibre, els vicepresidents Francesc Ciprés i August Newton, els consellers José Manuel Moya i Antoni Fernàndez Teixidó, el conseller delegat, Joan Collet, i l'Excel·lentíssim Josep Sánchez Llibre. Per part del FC Barcelona, a més de Sandro Rosell, hi han anat els vicepresidents Josep M. Bartomeu i Jordi Cardoner, el portaveu, Antoni Freixa, els directius Eduard Coll, Ramon Pont i Silvio Elias i el director general, Antoni Rossich.

Els representants dels dos clubs han aparcat la seva rivalitat durant les hores prèvies al partit i han conversat sobre el partit i la trajectòria d'ambdós equips en la competició. El bon humor ha estat la tònica predominant entre els màxims dirigents de les dues entitats, que han constatat les bones relacions existents.

stats