VALÈNCIA
Esports Futbol 03/01/2011

Emery: "Hem tret el caràcter, la fe i la casta que altres cops ens va faltar"

El tècnic afirma que a la jugada final, la que ha decidit el partit, s'ha arribat en un escenari ja condicionat per l'arbitratge: "Nosaltres també hem estat perjudicats"

Redacció
1 min
Unai Emery fa una indicació als seus jugadors durant el partit contra l'Espanyol.

ValènciaL'entrenador del València, Unai Emery, ha afirmat després del triomf per 2-1 contra l'Espanyol que l'equip ha tret la casta que no va mostrar contra l'Osasuna, amb caràcter, fe i diverses ocasions de gol malgrat la inferioritat numèrica.

Sobre si al equip li falta futbol, ha indicat que en el València hi ha coses per millorar i d'altres que no es fan bé. Tot i això, ha apuntat: "Estem contents amb la trajectòria de l'equip en aquesta temporada".

De l'àrbitre, que ha donat per bo un gol en un clar fora de joc, Emery ha assegurat que el col·legiat ja s'havia equivocat en d'altres ocasions en contra del València i en la jugada decisiva contra l'Espanyol, però ha afegit que es va arribar a aquesta jugada en un escenari ja condicionat per l'arbitratge. "Nosaltres també hem estat perjudicats", ha dit Emery, que ha anunciat que el València recorrerà la vermella a Aduritz.

stats