Espanyol
Esports Futbol 24/02/2012

Verdú i Dídac tornen a la convocatòria i cauen Romaric i Thievy, per sanció

Pochettino ha convocat 18 jugadors pel partit d'aquest dissabte contra el Llevant (22 h). Respecte el partit de Getafe, el tècnic recupera Dídac, sancionat i Verdú, superada la lumbàlgia, però perd Romaric i Thievy, amb acumulació de grogues

Ara
1 min
Romaric rep la pressió d'Apoño

Sant Adrià del BesòsL'Espanyol rebrà el Llevant aquest dissabte amb Dídac i Verdú ja a disposició de Mauricio Pochettino, que no podrà comptar amb Romaric i Thievy, sancionats després de veure la cinquena targeta groga al Coliseum Alfonso Pérez. El lateral esquerre va perdre's el partit contra el Getafe per sanció, mentre que el migcampista no va poder jugar per una lumbàlgia.

La llista de convocats la formen: Raúl Rodríguez, Amat, Rui Fonte, Baena, Álvaro, Verdú, Uche, Kiko Casilla, Galán, H. Moreno, Javi López, Weiss, Forlín, Dídac Verdú, Coutinho, Christian Alfonso, Cristian Gómez i Edgar.

L'equip es concentrarà aquesta nit a les 20.30 h i, després del partit, gaudirà d'un dia i mig de descans. No tornarà a entrenar-se fins dilluns a les 17h a Sant Adrià.

stats