ESPANYOL
Esports Futbol 06/09/2011

Verdú: "Estaria encantat de renovar amb l'Espanyol"

Verdú ha confessat que se sent "molt important" dins del vestidor: "Ser un dels capitans et fa créixer com a jugador i a més aquest any assumiré un rol diferent"

Efe
1 min
Joan Verdú, durant el partit contra el Palafrugell. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesósEl migcampista de l'Espanyol Joan Verdú ha afirmat que va viure molt tranquil l'últim dia de mercat, en què es va especular amb la seva possible sortida al Vila-real, i ha apuntat que en el futur "estaria encantat de renovar".

Verdú, d'altra banda, ha confessat que se sent "molt important" dins del vestidor: "Ser un dels capitans –ha dit– et fa créixer com a jugador i a més aquest any assumiré un rol diferent del de la temporada passada que em pot ajudar molt".

En un altre aspecte, el migcampista s'ha mostrat optimista sobre la confecció final de la plantilla. "Se n'han anat jugadors, però n'han vingut d'altres que ens aportaran molt. És fàcil parlar, però fer valoracions ara és atrevit, portem un partit. Estic convençut que tirarem això endavant", ha apuntat.

El català espera que l'equip mantingui "la regularitat que ens va faltar l'any passat" i no descarta lluitar per fites altes: "Sempre he dit que lluitar per no baixar és un objectiu baix per a aquesta plantilla i si estem bé a casa i fora podem lluitar per ser a dalt".

stats