Espanyol
Esports Futbol 10/03/2011

Víctor Álvarez és seriós dubte per una contusió al vast extern esquerre

El defensa de l'Espanyol ha patit avui una forta contusió a la cama esquerra durant l'entrenament i és seriós dubte per al partit davant el Deportivo

Redacció
1 min

Sant Adrià del BesòsEl defensa de l'Espanyol Víctor Álvarez és seriós dubte per al partit davant el Deportivo d'aquest diumenge (17 hores), després de patir avui una forta contusió a la cama esquerra durant l'entrenament.

La resta dels tocats, Amat, Álvaro, Javi Márquez, Baena, Osvaldo i Forlín, aquest últim ja ha rebut la seva protecció específica per a la mà esquerra, s'han exercitat amb normalitat amb el grup en gran part de la sessió.

Si no hi ha sorpreses, tots aquests futbolistes estaran disponibles per al partit de diumenge contra el Deportivo.

Cristian Álvarez, de la seva banda, no ha realitzat aquest matí treball de porteria després de patir ahir a la tarda un esquinç al polze de la mà esquerra.

Durant aquests dies el porter argentí s'estarà tractant amb antiinflamatoris i els doctors del club esperen que estigui en condicions d'entrar en la convocatòria per diumenge.

En un altre ordre de coses, la majoria de la plantilla blanc-i-blava s'ha reunit després de l'entrenament, per gaudir d'un rostit argentí, un tipus d'àpat habitual en el conjunt català.

stats