Espanyol
Esports Futbol 04/05/2012

Víctor Sánchez: "Gràcies a Guardiola vaig poder jugar amb el primer equip"

El migcampista de l'Espanyol assegura que serà especial jugar contra el club "en el que es va criar" però deixa clar que no té "res a demostrar" i que jugarà sense "rancúnia"

Efe
1 min
Pandiani, Javi López, Víctor Sánchez a Granada

Sant Adrià del BesòsVíctor Sánchez ha explicat que després del seu pas pel Barça té "molt a agrair a Pep Guardiola", amb el qual va jugar "moltíssim" al filial blaugrana i que li va donar "l'oportunitat d'estar amb el primer equip ".

El migcampista de l'Espanyol ha reconegut que afronta el derbi de demà com un partit especial a nivell personal: "És un partit diferent. Veuré als meus excompanys, aniré al camp on pràcticament em vaig criar i vaig debutar, però sé que seran 90 minuts molt intensos. No tinc res a demostrar-los ni vaig amb cap rancúnia".

Víctor Sánchez, de tota manera, només pensa en els interessos de l'Espanyol. "Només ens centrem a seguir lluitant fins al final i ho intentarem fer el millor possible en els dos últims partits que ens queden. Volem donar una alegria a la nostra afició i que estigui orgullosa de nosaltres", ha comentat.

Finalment, el blanc-i-blau ha parlat de Tito Vilanova, actual segon tècnic del Barça i pròxim entrenador blaugrana quan acabi la temporada: "Tinc un bon record seu, tant a nivell futbolístic com humà. Va confiar en nosaltres per ascendir al filial. Segur que molts èxits del Barça són gràcies a ell".

stats