Espanyol
Esports Futbol 10/08/2012

Víctor Sánchez: "Hem marcat pocs gols però no ens preocupa"

El migcampista de l'Espanyol li resta importància assegurant que "això va per ratxes" i assegura que la plantilla és "forta" i "ha encaixat molt pocs gols"

Efe
1 min
Víctor Sánchez en un entrenament de pretemporada de l'Espanyol

BarcelonaEl migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez ha reconegut aquest divendres que aquesta pretemporada: "hem marcat pocs gols, però no ens preocupa. Tenim gent que ha aconseguit molts gols i quan comenci la Lliga segur que estaran aquí".

El futbolista català, a més, ha apuntat que la capacitat golejadora està molt lligada a les dinàmiques: "Això va per ratxes. Un equip sembla que no marca i després en un partit aconsegueix tres dianes. Tenim una plantilla forta i els partits de pretemporada han estat bons. A més, hem encaixat molt pocs gols".

D'una altra banda, el jugador ha qualificat el partit de demà contra el Saragossa, últim amistós de la pretemporada, com una bona pedra de toc.

"La temporada passada va acabar molt bé i s'ha reforçat amb criteri. Serà un rival important i una bona forma de saber on està el potencial de l'equip", ha comentat.

Preguntat sobre la seva situació, Víctor Sánchez confia en la seva polivalència per fer-se un forat a l'onze: "Sempre he jugat de pivot, a vegades més defensiu o ofensiu. També he actuat alguns anys de lateral, central... però cadascun s'acostuma a allò que vol el tècnic. Ara jugo pel centre i estic molt còmode", ha dit.

El català, finalment, ha valorat la primera jornada de Lliga contra el Mallorca, a les 23.00 hores: "És un horari estrany perquè acabes el partit prop de l'una de la matinada. Però aquí pintem molt poc els jugadors. Si el club diu que es disputa doncs anirem a per tot".

stats