Espanyol
Esports Futbol 20/02/2012

Víctor Sánchez acaba l'entrenament amb molèsties mentre que Javi López i Verdú s'exerciten a bon ritme

En la sessió d'aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, l'exblaugrana s'ha ressentit de la seva lesió al quàdriceps i està pendent d'unes proves mèdiques que concretin l'abast de la lesió

Ara
1 min
Víctor Sánchez durant un entrenament

Sant Adrià del BesòsVíctor Sánchez ha acabat l'entrenament d'aquest matí amb molèsties a la cama esquerra i, després d'unes primeres proves, tot apunta a una recaiguda de la lesió del quàdriceps de la que s'estava tractant des que va fitxar.

El futbolista, que havia entrenat a un ritme elevat durant la passada setmana, es va quedar fora de la convocatòria contra el Getafe per minimitzar qualsevol tipus de risc. En la sessió d'aquest matí, però, ha acabat amb molèsties que l'obligaran a sotmetre a noves proves de control en les pròximes hores per determinar l'abast exacte de la lesió.

Per la seva banda, avui han treballat a bon ritme tant Joan Verdú, absent aquest cap de setmana per una lumbàlgia aguda, com Javi López, que va haver de ser substituït a Getafe per un esquinç al turmell dret.

El migcampista català mostra una bona evolució durant aquests últims dies i avui ha participat en una part del treball amb la resta dels seus companys, tot i que està previst que continuï amb el treball progressiu durant els pròxims dies.

L'andalús evoluciona favorablement de l'esquinç de turmell, tot i que encara manté l'articulació inflamada. El futbolista ha fet una part del treball de camp i anirà incrementant les càrregues d'entrenament durant els pròxims dies, a l'espera de veure com evoluciona.

stats