Espanyol
Esports Futbol 28/08/2012

Víctor Sánchez: "No és el moment d'estar preocupats"

El migcampista de l'Espanyol assegura que el vestidor "està tranquil" i sap que la línia a seguir és la del partit contra el Saragossa, malgrat perdre per 1-2

Efe
2 min
Víctor Sánchez salta amb Postiga durant l'Espanyol-Saragossa

Sant Adrià del BesòsVíctor Sánchez aquest dimarts ha restat importància a les dues derrotes al començament de la Lliga i ha assegurat que el vestidor "no està preocupat" i confia que al final aconseguiran donar "moltes alegries" als seus seguidors.

"Entenc la gent. El que diu l'afició ha d'anar a missa perquè són els que ens animen i són l'aliment del club. Però no és el moment d'estar preocupats. L'equip està bé. La primera part va ser molt bona i segur que els donarem moltes alegries. És una mica preocupant, és clar, però segur que aviat ho resoldrem", ha opinat el migcampista català.

En roda de premsa després de l'entrenament a Sant Adrià del Besòs, el jugador ha assegurat que "el millor argument" és l'actuació contra el Saragossa (1-2), truncada per l'expulsió de Juan Albín i la posterior remuntada aragonesa. "En deu partits així contra el Saragossa, en guanyaríem set o vuit. Vam tenir més ocasions, vam estar bé, ells van xutar una vegada a porteria en tota la primera part", ha asseverat.

Per això, Sánchez ha assegurat que els ànims del vestidor són bons: "Estem esperant que arribi el pròxim partit per sumar tres punts. Ens en vam anar tristos, però sabent que havíem fet les coses bé. Va ser una llàstima, però aquesta és la línia a seguir. Si seguim així, guanyarem molts punts".

Sobre la nova incorporació de l'equip, la del davanter italià Samuele Longo, cedit per una temporada procedent de l'Inter de Milà, Sánchez ha comentat que "és jove i arriba amb ganes de fer carrera aquí o a Itàlia, amb ganes de demostrar i marcar gols". "Vindrà molt motivat i esperem que al límit perquè pugui ser-hi com més aviat millor". El polivalent futbolista reconeix que el vestidor "està tranquil", tant si es fitxa més com si no. "Qui vingui serà benvingut, i si no ve ningú avançarem amb els que som, que crec que som molts i bons per tirar això endavant".

stats