Espanyol
Esports Futbol 25/01/2013

Víctor Sánchez entra en la convocatòria de l'Espanyol

Javier Aguirre deixa fora Tejera, a més de Rui Fonte i Galán, als quals aquesta setmana ha comunicat que s'han de buscar equip. Verdú, sancionat, és la principal baixa per jugar contra el Saragossa

Ara
1 min
Víctor Sánchez parla amb els responsables mèdics de l'Espanyol

BarcelonaVíctor Sánchez, amb molèsties al taló dret durant tota la setmana, ha entrat finalment a la llista de convocats de Javier Aguirre per jugar dissabte contra el Saragossa. La presència del migcampista, que va perdre's el partit contra el Mallorca per lesió, és especialment important aquesta jornada en què l'Espanyol no podrà comptar amb Verdú, sancionat.

El tècnic mexicà ja ni tan sols ha convocat Rui Fonte i Galán, que aquest dimecres van saber, per boca del seu entrenador, que no comptaran amb ells.

La llista de 19 convocats la formen: Mattioni, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Forlín, Baena, Stuani, Sergio García, Longo, Kiko Casilla, Héctor Moreno, Javi López, Petrov, Capdevila, Colotto, Simao, Cristian Gómez, Christian Alfonso, Víctor Álvarez i Germán.

Segueix sense recuperar-se el porter Cristian Álvarez, malgrat que en els últims entrenaments està incrementant el ritme de treball al camp.

stats