Espanyol
Esports Futbol 11/07/2012

Wakaso, tercer fitxatge de l'Espanyol

El polivalent jugador ghanès firma per quatre temporades i serà presentat aquest dijous

Ara
1 min
Wakaso, nou jugador de l'Espanyol

BarcelonaWakaso Mubarak s'ha convertit aquesta tarda en el tercer fitxatge del primer equip blanc-i-blau. El polivalent jugador ghanès arriba procedent del Villarreal CF, on ha demostrat les seves aptituds per jugar en diferents posicions del centre del camp aportant recuperació, intensitat i control de la pilota. El jugador de 21 anys s'ha compromès per a les pròximes quatre temporades amb l'Espanyol.

El migcampista va debutar com a professional al seu país d'origen, concretament a les files de l'Ashanti Gold. Posteriorment, i amb només 18 anys, va donar el salt a Europa per enrolar-se a les files de l'Elx. Després de tres anys en el conjunt il·licità va signar pel Vila-real, club que el va ascendir del filial al primer equip al poc temps d'haver-lo incorporat.

Wakaso arriba a l'Espanyol després d'haver-se produït un acord de traspàs entre clubs. En previsió de tancar l'acord, el jugador ja ha passat preventivament i de forma privada aquest matí la revisió mèdica a la Clínica Creu Blanca i les proves físiques pertinents al CAR de Sant Cugat. Posteriorment, el jugador s'ha desplaçat a l'estadi per signar el seu nou contracte amb el club blanc-i-blau.

El jugador viatja aquest dimecres a Vila-real per resoldre assumptes personals i a la nit arribarà a Peralada per incorporar-se a la concentració del primer equip. Aquest dijous ja s'exercitarà amb els seus nous companys i serà presentat oficialment davant els mitjans de comunicació a les 16.30 h a la sala de premsa de l'Hotel Peralada.

stats