Espanyol
Esports Futbol 02/01/2012

Pandiani no millora i segueix exercitant-se al marge del grup per molèsties al quàdriceps

L'uruguaià serà baixa contra el Còrdova dijous. Javi López i Albín, encara sense l'alta mèdica, ja s'entrenen amb normalitat, mentre que Baena aquest matí només ha pogut completar la meitat de la sessió per una sobrecàrrega. Kameni segueix treballant de forma parcial

Efe
1 min
Pandiani celebra amb Amat el seu gol contra el Getafe.

Sant Adrià del BesòsEl davanter de l'Espanyol Walter Pandiani continua exercitant-se al marge del grup per unes molèsties al quàdriceps dret que van començar a principi de novembre. Segons el club blanc-i-blau, el jugador uruguaià podria ser baixa per al partit de la Copa del Rei del pròxim dia 5 de gener contra el Còrdova (20 hores).

Pel que fa al lateral dret Javi López, amb una contusió al peroné esquerre, i el migcampista uruguaià Juan Albín, operat del recte anterior dret el 13 de setembre, ja treballen amb la resta dels seus companys amb continuïtat malgrat que encara no han rebut l'alta mèdica.

El migcampista Raúl Baena té una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama esquerra. Aquest matí ha realitzat la primera part de la sessió amb el grup i la segona de forma individualitzada. Els metges de l'Espanyol controlaran la seva evolució en els pròxims dies per determinar si pot entrar en els plans de l'entrenador.

Finalment, el porter camerunès Carlos Kameni ha començat a treballar a la porteria de forma parcial. L'internacional africà va tornar, el 16 de novembre passat, amb molèsties a l'isquiotibial dret després d'una concentració de la seva selecció al Marroc i des d'aleshores s'ha exercitat a un ritme menor que la resta.

stats