1a Divisió
Esports Futbol 10/02/2011

Albiol té clar que el Madrid no pot "punxar" contra l'Espanyol perquè seria "dir adéu a la Lliga"

El partit de la setmana és el que tanca la jornada diumenge a les 21.00 hores a Cornellà-El Prat. L'Espanyol vol recuperar el camí del triomf, mentre que el Madrid no pot perdre més punts

Redacció
1 min
Albiol amb Reina a Las Rozas.

MadridEl central del Madrid Raúl Albiol ha afirmat a EFE que "punxar" en el partit de Lliga diumenge a l'estadi de Cornellà-El Prat contra l'Espanyol significaria dir adéu a la Lliga. Per això s'ha mostrat prudent, tot ressaltant la importància de l'enfrontament davant el conjunt que entrena Mauricio Pochettino.

"Fora ens queden alguns partits difícils i ja hem punxat en els dos últims. No tenim més marge d'error, perquè significaria pràcticament dir adéu a la Lliga", ha reconegut Albiol. També ha destacat el bon moment de forma de l'Espanyol aquesta temporada, sobretot de local, i ha subratllat que els periquitos, com tots els rivals, sortiran molt motivats contra el Madrid.

"És un equip complicat que a més duu una bona trajectòria a casa. Tots sabem que tenen moltes ganes de guanyar-nos i no podem fallar. Estem a set punts del Barça, i només ens val guanyar", ha apuntat.

Sobre els pocs minuts de què està gaudint amb Mourinho aquesta temporada, el central només ha volgut comentar que està satisfet amb la seva participació el darrer mes. "He pogut jugar la Copa i poc a poc intento millorar i aprofitar les oportunitats que tinc, per si puc entrar en l'onze. Sé que queden molts partits i molta temporada i que tot pot passar. Hi ha molta competència i l'important és estar bé i preparat per quan hagi de sortir. Intento aprofitar els meus partits. A partir d'aquí, l'únic que jo puc fer és treballar i millorar", ha finalitzat.

stats