Espanyol
Esports Futbol 22/01/2011

Duscher: "No m'haig de reivindicar de res, només vull ajudar l'equip a seguir en la bona línia"

L'ex del Sevilla està centrat en el Getafe i assegura que la plantilla no està distreta pel cas de Víctor Ruíz i només pensa en "seguir anant partit a partit"

Natalia Arroyo
1 min
Duscher lluita una pilota amb el Kun.

Sant AdriàContra el Getafe, Duscher haurà d'assumir un protagonisme que ha vingut perdent en les darreres jornades. "Tinc ganes de jugar, acumular minuts i ajudar l'equip. No crec que hagi de reivindicar-me de res. Jo vaig venir a ajudar el club i en això estem, sigui quina sigui la decisió del míster".

Després de la victòria important contra el Sevilla, l'equip "no pot afluixar". "Hem de seguir amb les mateixes ganes, treballant molt i continuant en la línia bona que estem". El Getafe és un rival directe en les aspiracions de places europees que té l'equip. "Sumar tres punts sí que marcaria certes distàncies i seria molt bo. Però hem d'anar pas a pas i no tornar-nos bojos amb aquests càlculs".

El darrer resultat del Getafe (0-4 contra la Reial Societat) "enganya una mica" i pot fer que els madrilenys els rebin ferits. "Tindran certa pressió per guanyar a casa i convèncer la seva gent que aquests resultats van ser una relliscada. Serà difícil, tenen potencial de mig del camp en endavant i és un equip que vol jugar la pilota".

Sobre Víctor Ruíz, ha dit que el veu "centrat i tranquil, esperant el partit contra el Getafe". Creu Duscher que el jugador marxarà? "Jo sé el que diu la premsa, no sé més. El que hagi de ser, serà".

stats