Espanyol
Esports Futbol 18/01/2012

Álvaro té un trencament al bíceps femoral de la cama dreta i s'estarà un mes de baixa

El davanter de l'Espanyol s'ha sotmès a una ecografia que confirma que té un trencament muscular al bíceps femoral de la cama dreta, que el tindrà unes quatre setmanes fora dels terrenys de joc

Efe
1 min
Álvaro vola per intentar controlar una pilota contra el Mirandés.

Sant Adrià del BesòsL'ecografia que se li ha efectuat a Álvaro Vázquez aquest matí a Sant Adrià ha confirmat la lesió del davanter periquito: té un trencament muscular al bíceps femoral de la cama dreta. El davanter es va lesionar en el minut 38 del duel de Copa del Rei d'ahir contra el CD Mirandés.

El futbolista català estarà un període aproximat de baixa d'unes quatre setmanes, encara que tot dependrà de la seva evolució. El jugador se sotmetrà a una nova ecografia demà, una vegada es redueixi l'edema a la zona afectada, per detallar més l'abast de la lesió.

Álvaro Vázquez estava en un dels seus millors moments de la temporada després de marcar el gol de l'empat en el derbi de Lliga davant el Barça a Cornellà-El Prat i signar un hat trick davant del Còrdova en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei. El català va ser titular davant el Sevilla i ahir davant el Mirandés.

La infermeria, plena

La resta de lesionats, el porter hispanoargentí Cristian Álvarez, el davanter uruguaià Walter Pandiani, el migcampista Javi Márquez i el lateral dret brasiler Felipe Mattioni, que es recupera al seu país, segueixen treballant de forma individualitzada i compleixen els terminis marcats per a la seva recuperació.

Sergio García serà intervingut del genoll aquest dimecres.

stats