Espanyol
Esports Futbol 21/11/2012

La candidatura Oliveró-Apmae desmenteix tenir res a veure amb els incidents de la junta

En un comunicat, la candidatura perdedora lamenta que Joan Collet "profunditzi en la fractura social i ataqui tots aquells que no li han donat suport"

Ara
1 min
Sergio Oliveró, durant el seu discurs a la junta general d'accionistes

BarcelonaLa candidatura Oliveró-Apmae ha emès un comunicat aquest dimecres per exigir a l'actual consell d'administració de l'Espantol que "posi en coneixement públic el nombre d'accionistes que van votar" i denuncia que les dades, a disposició del consell, s'hagin omès.

A més, en el text, la candidatura lamenta profundament que, "en les seves primeres declaracions com a president de tots, el Sr. Collet profunditzi en la fractura social de l'Espanyol i ataqui tots aquells que no li han donat suport". "Des de la legitimitat que ens dóna el nombre d'accionistes majoritaris que ens han donat el seu vot, no permetrem que s'embruti el nom de cap soci i accionista i, molt menys, de la Curva, un exemple de fervor i dedicació a l'Espanyol, desmentint categòricament qualsevol acció, vincle o campanya orquestrada per part nostra, així com el nostre rebuig a impedir la llibertat d'expressió dels assistents".

El comunicat, enviat als mitjans de comunicació, afegeix el desig de la candidatura Oliveró-Apmae perquè diumenge, l'afició "doni suport a l'equip" i que, més enllà de qualsevol divisió, hi hagi unió i estima al club per ajudar-lo a tirar endavant i ocupar "el lloc que mereix".

stats