Espanyol
Esports Futbol 11/11/2012

La candidatura conjunta entre Oliveró i l'Apmae descarta ajornar les eleccions i rebutja qualsevol opció de pacte

Reclamen, a més, que els màxims accionistes Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal "respectin la voluntat de canvi dels socis i no donin suport a cap candidatura"

Ara
1 min
Roman Escuer i Sergio Oliveró, a l'Orfeó Gracienc

BarcelonaLa candidatura conjunta entre Sergio Oliveró i l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol descarta ajornar les eleccions a la presidència de l'Espanyol, rebutja rotundament també qualsevol opció de pacte amb cap altre candidat a la presidència de l'Espanyol, com s'ha estat especulant des de dissabte al vespre, i exigeix que els màxims accionistes de l'entitat, Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal, "respectin la voluntat de canvi dels socis i no donin suport a cap candidatura".

Després de la reunió d'urgència que han mantingut aquest diumenge a la tarda, Oliveró i l'Apmae han comunicat que "és jurídicament, tècnicament, èticament i socialment inacceptable" ajornar les eleccions. "Hi ha accionistes que ja han delegat el seu vot i tenen dret que tingui valor", han apuntat.

Es queixen, a més, que hagin ignorat el candidat Arnau Baqué en aquest intent d'unió entre propostes. I afegeixen que el "desig majoritari del soci i accionista de l'Espanyol és entrar en un procés de canvi", i situen la seva proposta com la més adequada per efectuar-lo. "La fractura social no es produeix perquè hi hagi diverses candidatures, que és un fet democràtic, sinó quan un alt percentatge de membres d'una societat qüestiona el model i la gestió", han sentenciat.

stats