ESPANYOL
Esports Futbol 18/11/2012

Collet, sobre el penal: "Estem molt indignats per una decisió que ens va impedir puntuar"

El candidat a la presidència de l'Espanyol i conseller delegat del club diu que entre aquest dilluns i dimarts presentaran una queixa al Comitè Arbitral

Ara
2 min
Joan Collet

BarcelonaJoan Collet, conseller delegat de l'Espanyol i un dels tres candidats a la presidència del club –les eleccions se celebren aquest dilluns a la tarda– ha anunciat que, després del penal que els van xiular en contra a Mestalla, estan "molt indignats". "Estem molt indignats per una decisió que ens va impedir puntuar. Ens va matar i no l'acabem d'entendre perquè és impossible veure una cosa que no va existir", ha dit Collet.

El conseller delegat del club blanc-i-blau ha anunciat que presentaran una queixa: "Dilluns o dimarts farem la corresponent queixa davant del Comitè Arbitral. Demanarem també que revisin tots els partits en què hem estat perjudicats perquè el problema no ve només d'aquest dissabte. Ens han castigat amb moltes targetes grogues rigoroses, expulsions rigoroses, ens han cosit a faltes en molts partits i sembla que a alguns jugadors nostres els tenen assenyalats. Farem la queixa per demanar que aquestes coses no tornin a passar", ha apuntat.

Sobre el penal que els han xiulat a Mestalla, Collet explica: "Vaig veure que el jutge de línia consultava amb l'àrbitre i va xiular el penal. El que està claríssim és que no ho era i els mateixos jugadors del València així ho van reconèixer. Davant del dubte sempre se'ns gira en contra."

Collet també ha anunciat que recorreran les dues expulsions, la d'Héctor Moreno i la de Sergio García: "Si ens demanen que entenguem els errors arbitrals que són humans que ells també entenguin que després d'aquesta decisió el jugador es reveli contra el que considera una injustícia. Han de ser sensibles. Si han patit una equivocació greu que ha afectat al resultat que no ens facin patir les conseqüències".

stats