Espanyol
Esports Futbol 03/10/2012

El consell de l'Espanyol es dissol però el president Ramon Condal segueix

"He decidit que aquesta era la millor solució", ha afirmat el president Ramon Condal, que seguirà dirigint el club des de la junta gestora fins a les eleccions del pròxim 19 de novembre i després tornarà a presentar-se

Natalia Arroyo
2 min
Ramon Condal, durant la roda de premsa

Cornellà de LlobregatJa és oficial: el consell de l'Espanyol ha comunicat la seva dissolució i celebrarà eleccions el pròxim 19 de novembre. A la pràctica, però, no es mourà res. Ramon Condal seguirà sent el president gestor i tornarà a liderar una candidatura, amb el suport i les accions del primer i el tercer accionistes.

A més, el que s'ha decidit a la reunió extraordinària que ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda a l'estadi de Cornellà-El Prat és que la junta gestora que dirigirà el club fins a les eleccions, la formin set persones: Ramon Condal, president executiu; Joan Collet, conseller delegat; Sergio Oliveró, vicepresident, i José Manuel Moya, Albert Garrofé, Rafael Entrena i Blas Alastio.

Ramon Condal ha deixat clar que ell no ha marxat i, per volum accionarial, es mostra confiat a seguir com a president després de les eleccions. "Jo no he marxat. I no tindria les accions que tinc si no pensés a seguir com a president", ha afirmat. El president ha confessat que aquest gest del consell és una resposta a les protestes de l'afició, que "reclamava acció". "M'estimo l'Espanyol i crec que he sigut un bon president".

Han comparegut davant els mitjans de comunicació el portaveu del consell, Rafael Entrena, i el president Ramon Condal, que ha llegit el següent comunicat: "Hem pres aquesta decisió avui perquè, després de pensar-ho profundament en les pròximes hores, creiem que és el moment de fer-ho. Seguirem treballant per contribuir que el primer equip surti d'aquesta situació. Seguirem apostant pel rigor econòmic que hem dut a terme fins ara. Malgrat que som una societat anònima esportiva, és molt important la veu del soci i del petit i mitjà accionista. Volem que tothom es pugui expressar i, si és el cas, es presentin nous projectes al club. Això només es pot fer fent dimitir tot el consell i convocant una junta extraordinària, com hem fet. Tothom podrà votar qui i com ha de gestionar l'Espanyol d'ara en endavant. Espero que tot aquest procés aporti bons fruits a l'Espanyol. Fins ara he intentat cuidar la part econòmica, no estirant més el braç que la màniga. El proper consell, si se segueixen fent les coses bé, podrà tenir la part esportiva com a prioritat. Entre tots hem de decidir com volem que sigui l'Espanyol del futur immediat. Obrim aquesta etapa amb la mateixa responsabilitat que sempre hem volgut tenir. Només puc agrair als companys del consell com han treballat. Han de saber que sempre em tindran a la seva disposició. Visca l'Espanyol".

La data límit per a presentar candidatura, oberta a tots els socis accionistes, serà el 25 d'octubre. "Més participació democràtica que aquest gest que està tenint el consell, no hi ha. Volem escoltar la veu del soci. Qui vulgui plantejar alternatives a la gestora d'aquest club, pot fer-ho", ha manifestat Entrena.

stats