Espanyol
Esports Futbol 21/11/2012

El nou consell de l'Espanyol tindrà quatre vicepresidents, set consellers i un secretari

El portaveu del consell, Rafael Entrena, ha anunciat les noves responsabilitats, en què Anna Maria Fusté, José Luis Morlanes, Rafael Entrena i Albert Garrofé constaran com a vicepresidents

Ara
1 min
Els membres del consell de l'Espanyol, amb el president Joan Collet al centre

BarcelonaDesprés de reunir-se en consell dimarts per primer cop en la nova era presidida per Joan Collet, aquest dimecres s'han anunciat els càrrecs dels nous responsables del club blanc-i-blau. El nou consell de l'Espanyol tindrà, a més del president Joan Collet, quatre vicepresidents, set consellers i un secretari.

Anna Maria Fusté serà vicepresidenta adjunta a la presidència; José Luis Morlanes, vicepresident de l'àrea econòmica; Rafael Entrena, vicepresident de les àrees institucional, protocol i comunicació, a més de portaveu del consell, i Albert Garrofé, vicepresident de les àrees jurídica i d'expansió internacional.

Els set consellers seran: Albert Ginjaume (àrea econòmica), Ramón Robert (àrea econòmica), Alvaro Amigó, Montserrat Tordera, Jordi Puyaltó (àrea social), Iñaki Pérez (àrea esportiva) i Enrique Beltrán (àrea econòmica).

El secretari del consell serà Xavier Fontucuberta.

stats