Espanyol
Esports Futbol 09/10/2012

Els set consellers que formen la gestora de l'Espanyol es reparteixen les funcions

Aquest equip durà les regnes del club fins a les eleccions del 19 de novembre. Condal segueix de president i Collet de conseller delegat, i assumeix l'àrea esportiva

Ara
1 min
Condal celebra el primer aniversari amb bona nota

BarcelonaUn cop dissolt el consell d'administració de l'Espanyol amb la dimissió de Ramon Condal i la convocatòria d'eleccions (19 de novembre), el consell gestor, format només per set persones, s'ha repartit les àrees de govern del club.

Com ja es va dir, Ramon Condal serà el president fins al 19 de novembre, mentre que Joan Collet mantindrà el seu càrrec com a conseller delegat i, a més, estarà al capdavant de la direcció general i de la parcel·la esportiva.

Sergio Oliveró, l'únic vicepresident que queda, serà el responsable de l'àrea econòmica, Albert Garrofé s'encarregarà de màrqueting i comunicació, José Manuel Moya seguirà al capdavant de les àrees de seguretat i jurídica, i Rafael Entrena de les àrees de relacions institucionals i social. A més, seguirà com a portaveu del consell. Finalment, Blas Alascio serà el secretari del consell.

stats