Espanyol
Esports Futbol 28/04/2012

El contraatac de l'Sporting mata un fluix Espanyol (0-3) que s'allunya d'Europa

Colunga ha obert el marcador només començar la segona meitat i els asturians, jugant a plaer a l'espai, han rematat el triomf amb els gols de Trejo i Bilic

Colunga celebra el primer gol de l'Sporting amb Cristian i Raül abatuts

Cornellà de LlobregatL'Espanyol ha encaixat una dolorosa derrota a casa contra un Sporting de Gijón que no vol deixar de somiar amb la permanència. Colunga, Trejo i Bilic han sigut els golejadors asturians, que han completat un partit molt seriós i s'han endut tres punts de Cornellà-El Prat.

Ben poques ocasions s'han vist al primer temps. Després de 25 minuts de tempteig, sense gaire profunditat per part de cap dels dos equips, un xut llunyà de Lora ha obligat a intervenir Cristian Álvarez. Ha sigut la primera i l'única ocasió d'un Sporting que, de mica en mica, ha anat reculant a mans d'un Espanyol que ha acabat el primer temps rondant l'àrea asturiana. Un xut de Verdú al minut 30 i dues rematades des de dins de l'àrea d'Uche i Coutinho que ha refusat la defensa de l'Sporting (en accions en què els periquitos han reclamat mans i penal), han estat a punt d'obrir el marcador per als locals.

Com si s'haguessin reservat tot l'atreviment per a després del descans, a la represa l'Sporting ha fet el 0-1 en una acció de Colunga, que ha rebut dins l'àrea petita i ha superat Cristian amb un xut potent i creuat.

El gol ha obligat l'Espanyol a reaccionar. Pochettino havia donat entrada a Álvaro per Cristian Gómez per mirar de guanyar per redissenyar el seu atac i jugar amb dues referències a dalt. L'aposta, però, no només no ha ajudat sinó que ha semblat bloquejar encara més l'atac local.

Amb el 0-1 l'Sporting ha tancat files davant Juan Pablo i s'ha reservat per sortir al contraatac. L'estratègia els ha funcionat, sobretot quan Trejo ha pogut fer el 0-2 al minut 70.

El resultat ha matat el partit. L'Espanyol no ha sabut capgirar el marcador ni inquietar el porter visitant. I, a deu minuts del final, Bilic ha arrodonit la golejada amb el 0-3 final.

Fitxa tècnica

Espanyol: Cristian; Víctor S., Raúl R., Héctor M., Dídac; Baena, Cristian G. (46' Álvaro); Sergio G., Verdú, Coutinho (78' Weiss); K. Uche (68' Pandiani).

Sporting: Juan Pablo; Damián, Botía, Gregory, Ayoze; Gálvez, Lora; De las Cuevas (65' Rivera), Trejo, Colunga (74' Bilic); Sangoy (54' Mendy).

Àrbitre: Ayza Gámez (comitè valencià). Ha amonestat Gálvez (70'), Héctor Moreno (76'), Raúl R. (79'), Botía (81'), Ayoze (86').

Gols: 0-1, Colunga 47'. 0-2, Trejo 70'. 0-3, Bilic 80'.