Espanyol
Esports Futbol 06/10/2011

Cristian Álvarez: "En tres anys mai no he tingut cap problema amb Kameni"

El porter de l'Espanyol assegura que la seva relació amb Kameni és bona i apunta que des que va arribar, fa tres anys, mai no ha tingut cap problema amb el camerunès

Efe
1 min
Cristian Álvarez celebra una aturada crucial davant Llorente.

Sant Adrià del BesósCristian Álvarez ha assegurat avui en roda de premsa que la seva relació amb Carlos Kameni és molt positiva i que des que va arribar, fa tres anys, mai no ha tingut cap problema amb el camerunès.

Kameni no entra en les convocatòries per motius tècnics i no sembla que la situació hagi de canviar. "Des que vaig començar la temporada tinc la mateixa relació que vaig tenir sempre, molt professional. No és una situació incòmoda. Intento abstreure'm d'això perquè si no em tornaria boig", ha apuntat l'argentí.

La progressió de Cristian Álvarez ha estat espectacular, ja que va arribar de suplent i ara és titular i capità: "Mai no m'ho hauria imaginat, hi ha gent que mataria per portar el braçalet. Hi ha hagut moments d'alegria i tristesa, trobes a faltar la família... Recordo els moments durs i em dóna molta força", ha assenyalat.

L'argentí, "tranquil i còmode", ha reconegut que està en el seu millor moment "físicament" després d'haver perdut uns quants quilos. La seva connexió amb la grada és també destacable. "Amb el temps hem anat formant una relació molt maca, espero no decebre'ls", ha apuntat Cristian Álvarez.

A nivell col·lectiu, el porter argentí espera treure un bon resultat en els pròxims partits: "Tots són igual d'importants. Tenim per davant una ratxa de partits que seran claus i treballarem per treure els millors resultats possibles. Espero que puguem sumar bons punts per tenir marge", ha recalcat.

stats