Copa del Rei
Esports Futbol 05/01/2012

L'Espanyol es deixa remuntar a Còrdova (2-1)

El conjunt català, que ha jugat gairebé tota la segona meitat amb un jugador menys per l'expulsió del porter Casilla, ha encaixat dos gols en els darrers deu minuts

Fuentes i Álvaro Vázquez.

CòrdovaL'Espanyol ha perdut a Còrdova (2-1) en el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei i haurà de remuntar a Cornellà-El Prat per passar ronda.

Un gol de Sergio García al minut 38 no ha sigut suficient per imposar-se en un partit en què el conjunt català ha jugat gairebé tota la segona meitat amb un jugador menys per l'expulsió del porter Casilla.

Cristian Álvarez, que ha entrat en el lloc de Casilla, ha sigut a un pas de convertir-se en el gran protagonista del partit jugat a Còrdova en aturar un penal.

En la recta final del partit, però, el Còrdova ha sabut donar-li la volta al partit gràcies a un gol de Borja i un altre de Caballero.

La tornada es jugarà dimecres a les 21 hores a Cornellà-El Prat.