Espanyol
Esports Futbol 11/01/2012

L'Espanyol remunta contra el Còrdova (4-2) en una nit màgica d'Álvaro

El davanter aconsegueix tres gols i l'equip blanc-i-blau es classifica per als quarts de final de la Copa del Rei, on tindrà com a rival el Mirandés

Álvaro, després d'un dels seus gols.

Cornellà de LlobregatL'Espanyol ha aconseguit la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei en superar el Còrdova (4-2) en un partit apassionant en què Álvaro Vázquez ha estat decisiu amb tres gols. L'equip de Mauricio Pochettino s'enfrontarà ara al Mirandés, un equip de Segona Divisió B.

El conjunt local s'ha avançat amb tres gols, dos d'Álvaro i un de Dídac, però després ha patit ja que n'ha rebut dos del Còrdova, un d'Aguilar abans del descans i un de Pepe Díaz en la represa. Durant alguns minuts l'Espanyol estava, doncs, virtualment eliminat, però en la recta final Álvaro ha aconseguit el tercer gol, el quart del seu equip, i li ha donat la classificació al conjunt blanc-i-blau.

El Llevant, que ha superat l'Alcorcón (4-0), i el València, que ha perdut a Sevilla (2-1), també han aconseguit aquest dimecres la seva classificació per als quarts de final de la Copa del Rei.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Espanyol, 4: Édgar; Raúl Rodríguez, Amat, Héctor Moreno (54’ Javi López), Dídac; Forlín, Romaric (76’ Rui Fonte); Weiss (54’ Thievy), Verdú, Sergio García; i Álvaro.

Còrdova, 2: Arias; Cerra (46’ Borja), D. Prieto, Tena, Fuentes; Alberto A, J Hervás; J. Quero (37’ Vico), Patiño, L. Silva i Pepe Díaz (83’ Garai).

Gols: 1-0 Álvaro V. (10’), 2-0 Álvaro V. (20’), 3-0 Dídac. (35’), 3-1 Alberto Aguilar (39’), 3-2 P. Díaz (49’) i 4-2 Álvaro V. (87’).

Àrbitre: Clos Gómez. Col·legi Aragonès. Targetes grogues a David Prieto (11’), Verdú (15’) i Vico (56’).

Estadi: Cornellà-El Prat. 22.109 espectadors.