Espanyol
Esports Futbol 29/09/2011

Álvaro Vázquez: "Hem de ser descarats, valents i no desaprofitar les ocasions"

La titularitat del davanter aquest diumenge contra el Reial Madrid no està assegurada després dels últims canvis de Mauricio Pochettino en atac

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl davanter de l'Espanyol Álvaro Vázquez ha apuntat que per derrotar el Reial Madrid aquest diumenge l'equip blanc-i-blau ha de ser descarat, valent, encara que reconeix que si els madridistes tenen el seu dia et destrossen.

El català ha confessat que el partit "sempre és especial" i més perquè va debutar contra ells. La seva titularitat no està assegurada després dels últims canvis del tècnic, Mauricio Pochettino, en atac: "Encara no sabem l'alineació però és bonic jugar a Cornellà-El Prat contra el Madrid, serà un gran partit".

L'atacant espanyolista creu que la recepta per guanyar diumenge és "ser descarats, valents i no desaprofitar les ocasions, perquè si no ho acabes pagant, encara que si ells –Madrid– fan un bon partit et poden destrossar", ha dit.

Álvaro ha destacat el perill dels contraatacs del rival. "Hem de tenir la pilota per evitar les seves contres, i si perdem la pilota hem d'imprimir un nivell alt de pressió perquè no puguin jugar amb normalitat. Però pensem en nosaltres mateixos, juguem en el nostre camp i davant la nostra gent", ha insistit el punta.

El gran moment de Cristiano Ronaldo no passa desapercebut al vestidor català, tal com ha afirmat Álvaro Vázquez: "El portuguès és un grandíssim jugador però no és l'únic futbolista del Madrid".

D'altra banda, el davanter, la renovació del qual està en marxa, ha apuntat que no tem "la contundència dels seus centrals".

stats