Espanyol
Esports Futbol 06/11/2012

Diego Colotto: "Cal seguir escalant llocs a la classificació"

El defensa de l'Espanyol ha reconegut que la bona dinàmica de l'equip ajuda el joc

Efe
2 min
Diego Colotto

Sant Adrià de BesòsDiego Colotto, central de l'Espanyol, ha assegurat que després dels últims resultats positius "cal seguir escalant llocs a la classificació, ara tenim la possibilitat d'estar a uns quatre o cinc punts d'un altre grup més gran d'equips".

El defensa italo-argentí ha reconegut que la bona dinàmica del bloc ajuda el joc. "A millors resultats, millors posicions en la taula i més tranquil·litat. Hi ha moments on es podrà jugar millor o pitjor però jo crec que la nostra filosofia es manté sempre igual, tenir la pilota i ser protagonistes", ha insistit.

Malgrat la millora en els resultats, Colotto no s'aventura a marcar metes a llarg termini. "No m'atreviria a parlar ara d'un objectiu, però crec que pel nivell del bloc estem darrer dels equips denominats grans, en aquesta segona línia. Però ara cal pensar a sumar i res més", ha comentat el futbolista.

Personalment, el central s'ha mostrat satisfet pel seu gol contra la Reial Societat diumenge passat, que va donar la victòria a l'Espanyol a Anoeta: "Va ser un gol que ens va donar la possibilitat de guanyar i d'aconseguir un resultat important. Però he tingut la sort de fer gols més bonics que no sigui empènyer-la i res més".

Sobre la seva lesió en el cinquè metatarsià del peu esquerre, el defensa ha explicat que la seva recuperació "és tot un procés, no és que se'n vagi d'un dia per l'altre". No obstant això, ha apuntat que les millores "òbviament són moltes, sinó no estaria competint ni evolucionant dia a dia".

Finalment, Colotto no ha entrat en la polèmica sobre les targetes grogues que rep l'Espanyol: "És un tema llarg per analitzar. No crec que siguem mereixedors de tantes targetes però caldria estudiar cadascuna d'elles i es necessita temps. Cada àrbitre té el seu criteri".

stats