Espanyol
Esports Futbol 30/09/2011

Verdú: "Si ens ho creiem, tenim possibilitats de guanyar el Madrid"

El migcampista destaca el potencial del rival, que s'ha mostrat més feble en els desplaçaments en Lliga aquesta temporada

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol Joan Verdú ha assegurat avui que una de les claus per derrotar al Reial Madrid aquest diumenge és "confiar que podem aconseguir-ho. Si ens ho creiem hi ha possibilitats".

El migcampista català, de tota manera, ha destacat el potencial del rival, que s'ha mostrat més feble en els desplaçaments en Lliga aquesta temporada: "És un dels millors equips d'Europa i del món i el fet d'haver fallat en un parell de partits ho fa fins i tot més perillós".

Verdú ha avançat que l'Espanyol no canviarà el seu estil de joc aquest diumenge malgrat l'entitat del contrari i ha assegurat que "sortirem a jugar com hem fet sempre. Hem de pressionar a dalt, ser agressius, no deixar-los respirar i tenir moltes ajudes defensives", ha insistit el blanc-i-blau.

El futbolista ha destacat el beneficiós que seria per a la moral del grup un bon resultat i ha subratllat que "si tenim l'oportunitat de treure alguna cosa positiva lluitarem per això -ha dit, intentarem posar les coses difícils al Madrid i si ens surt bé sortirem molt reforçats".

stats