Espanyol
Esports Futbol 02/02/2012

Kiko Casilla: "Si anem de crescuts pensant en Europa ens emportarem pals"

El porter de l'Espanyol, que acaba de renovar, s'ha mostrat prudent respecte a la cinquena posició de l'equip en la classificació

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsEl porter de l'Espanyol Kiko Casilla s'ha mostrat prudent respecte a la cinquena posició de l'equip en la classificació i ha apuntat que, tot i la bona dinàmica: "si anem de crescuts pensant en Europa ens emportarem pals".

"No podem llançar les campanes al vol a aquestes altures de la competició i no podem assegurar ja que disputarem un torneig continental la temporada que ve", ha apuntat el futbolista català. En aquest sentit, Casilla ha assegurat que el partit d'aquest dissabte davant l'Athletic pot marcar el seu futur.

En el camp personal, el porter de Tarragona s'ha mostrat molt satisfet per la seva renovació fins al 2015, tancada a falta de la firma. "Falten detalls i m'imagino que signarem la setmana que ve. La negociació ha estat ràpida perquè els dos volíem el mateix i en quinze dies ho hem concretat", ha apuntat.

Kiko Casilla, titular després de la lesió de l'hispanoargentí Cristian Álvarez, no es relaxa malgrat el seu bon moment: "Toco de peus a terra i he de seguir així perquè a la mínima que falles pots ensopegar. Tal com estàs bé... estàs malament i després ningú es recorda d'abans".

El jugador ha recordat que en els seus primers partits en la temporada 07-08 li van donar "molta canya" però li va servir per al futur. "Tinc molta il·lusió després d'estar tants anys a dalt i a baix, espero que sigui definitiu", ha afegit.

Pel que fa a la seva renovació, ha explicat que la negociaven des de des de juliol, pel que no creu que s'hagi tancat pel resultat dels últims partits.

stats