Espanyol
Esports Futbol 12/10/2011

Pochettino: "M'incomoda moltíssim sentir parlar constantment de fitxatges"

L' entrenador de l'Espanyol ha llançat un missatge directe a la directiva del club i ha confessat que no li agrada que diversos dirigents hagin comentat la possibilitat de reforçar l'equip

Efe
2 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià de BesòsMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha llançat un missatge directe a la directiva del club i ha confessat que "m'incomoda moltíssim sentir parlar constantment de fitxatges", ja que diversos dirigents han comentat la possibilitat de reforçar l'equip.

"Escolto expressions i opinions sobre coses que haurien d'haver-se fet en un passat. Els tècnics i la direcció esportiva vèiem necessària la incorporació d'algun jugador més després de la marxa d'Osvaldo, a més de Pandiani, al principi de temporada però a dia d'avui sentir això a aquestes altures no beneficia el grup", ha apuntat.

L'entrenador, seriós, ha insistit en la seva argumentació: "Les coses s'han de fer quan toquen, i després aguantar l'estrebada i acceptar les conseqüències. Els tècnics van recomanar certes coses a l'estiu i amb aquestes declaracions es traspassen situacions a gent amb una responsabilitat determinada".

La fe a la plantilla actual és clau per a Pochettino en aquests moments de temporada: "Hem de creure en la plantilla que tenim i mostrar una confiança màxima. Després ja arribarà el temps d'avaluar l'equip. L'afició entén molt bé la situació en la qual estem".

A nivell esportiu, l'entrenador ha afirmat que l'equip "té moltes ganes i il·lusió per trencar la mala ratxa fora de casa". El Rayo Vallecano de Tamudo els ho posarà difícil. "Hi ha un llaç emocional que uneix a Tamudo amb l'Espanyol i serà especial per a ell i per a nosaltres. És un jugador de qualitat", ha comentat el tècnic sobre això.

Finalment, Pochettino ha apuntat que no canviaran excessivament d'hàbits per jugar les 12.00 hores diumenge: "Estem acostumats a entrenar-nos a un horari semblant. Pot ser que sumem alguna cosa més en l'alimentació perquè la despesa energètica d'un partit és més gran, a més de la càrrega psicològica".

stats