Espanyol
Esports Futbol 02/11/2011

Pochettino: "És més fàcil xiular un penal a l'Espanyol que al Barça o al Madrid"

L'entrenador de l'Espanyol valora les actuacions arbitrals que rep el club després que l'àrbitre assenyalés una pena màxima inexistent davant el Màlaga

Efe
1 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià de BesòsMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha valorat les actuacions arbitrals que rep el club després que l'àrbitre assenyalés una pena màxima inexistent davant el Màlaga i ha assegurat que davant del dubte "és més fàcil xiular-nos un penal que al Barça o al Madrid".

"Hi ha moltes menys conseqüències. A nivell nacional si li xiulen a un altre hauríem vist minuts i minuts en premsa i televisió i arribaria a la Cort Suprema. Estàs sense forces i indefens per reclamar, sembla que et queixes i està mal vist", ha apuntat.

El tècnic blanc-i-blau, de tota manera, ha comentat que aquest malestar no distraurà el vestidor en els pròxims partits: "El grup està cabrejat però també tranquil. L'equip no pensa en això encara que sí que tenim una espina clavada. Cal passar pàgina ràpid i centrar-se en el Vila-real".

D'altra banda, el preparador periquito ha destacat el perill del Vila-real malgrat les seves nombroses baixes. "Moltes vegades per aquesta qüestió els grups s'uneixen i es fan més forts. Els lesionats són jugadors importants i això afecta el funcionament però juguem contra el Vila-real i no contra els seus noms", ha dit.

stats