Espanyol
Esports Futbol 21/09/2011

Pochettino: "Seria bo guanyar per generar il·lusió"

El tècnic blanc-i-blau tindrà problemes per confeccionar l'atac amb un Verdú que, en principi, no està al cent per cent després d'una contusió al quàdriceps dret

Efe
2 min
Mauricio Pochettino en un entrenament a la Ciutat Esportiva.

Sant Adrià de BesòsL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat aquest dimecres que una victòria aquest dijous contra el Getafe "seria molt bona per generar il·lusió a la grada" després de la derrota que va patir l'equip contra el Reial Saragossa la passada jornada a La Romareda.

"Venim d'una derrota injusta, cada partit és important i cada punt, fonamental. A més, amb un bon resultat demà plasmaríem com ho vam fer de bé a la segona part. En aquests segons 45 minuts vaig veure un equip amb qualitat, ganes i caràcter per revertir les situacions", ha apuntat Pochettino.

El tècnic blanc-i-blau, d'altra banda, tindrà problemes per confeccionar l'atac, amb un Verdú que, en principi, no està al cent per cent després d'una contusió al quàdriceps dret: "És un jugador que marca la filosofia de joc de l'Espanyol i si no hi és ens haurem d'adaptar com ja vam fer quan es va lesionar a La Romareda".

Deixar fora de la llista el porter Carlos Kameni correspon, tal com ha explicat Pochettino, a una decisió tècnica. "Tenim tres grans metes a la plantilla i convocar Cristian Álvarez i Kiko Casilla és un fet esportiu i punt", ha insistit. És el tercer partit en què el camerunès es queda fora de la llista.

D'altra banda, després del rendiment de Vladimir Weiss contra el Saragossa és possible que l'entrenador blanc-i-blau aposti per ell com a titular: "És un futbolista amb característiques especials, que pot aportar coses diferents. Està davant una nova cultura i un nou idioma, però és un noi intel·ligent i s'adaptarà ràpidament".

La llista de convocats per al partit contra el Getafe és: Cristian Álvarez, Casilla, Raúl Rodríguez, Javi Márquez, Amat, Rui Fonte, Baena, Álvaro, Sergio García, Verdú, Romaric, Galán, Héctor Moreno, Weiss, Pandiani, Dídac, Dátolo i Thievy.

stats