Espanyol
Esports Futbol 10/10/2011

Baena: "No hi ha proposta per a la meva renovació, però estic tranquil"

El migcampista andalús, que és un dels fixos de l'entrenador, recorda que encara li queden "dos anys més de contracte"

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol Raúl Baena ha assegurat avui després de l'entrenament vespertí a la Ciutat Esportiva que per part del club català "no hi ha proposta per a la meva renovació, però estic tranquil, content i molt a gust aquí, no tinc cap problema".

El migcampista andalús, a més, ha recordat que encara li queden "dos anys més de contracte". Baena és un dels fixos de l'entrenador, Mauricio Pochettino: "Estic satisfet, vull seguir sumant minuts i ajudar els meus companys, vull continuar millorant i aprenent", ha dit.

D'altra banda, el futbolista ha destacat la voluntat de l'equip d'acabar amb la mala dinàmica a domicili. "Tenim moltes ganes d'acabar amb aquesta ratxa. Ara vénen dos partits seguits fora i tots són importants, però també rebem el Betis. Volem que l'equip doni una bona imatge", ha confessat.

Aquest diumenge s'enfrontarà al seu excompany i capità Raúl Tamudo, ara jugador del Rayo Vallecano: "Afrontem aquest partit amb naturalitat. Sabem que passen aquestes coses i t'enfrontes a excompanys, serem rivals i ja està. És un bon moment per trencar aquesta mala ratxa fora de casa".

stats